Maatwerk webshop met maatwerk backoffice

Red Orange Industry

Doordat elke onderneming uniek is, is de werkmethodiek ook overal anders. Wil je een proces optimaliseren binnen jouw onderneming, dan is maatwerk de beste oplossing. 

Over Red Orange Industry

Red Orange Industry levert het grootste aanbod producten op het gebied van elektrische, mechanische en sensor onderdelen. Dankzij hun grote netwerk en kennis kunnen ze besparen op ontwikkel en productiekosten. Red Orange Industry geeft inzicht in de best practice door dataverrijking en biedt een totaaloplossing voor alle leveranciers.

De vraag

Red Orange Industry heeft enorm veel data dat niet vanuit 1 systeem toegankelijk is. De onderneming is veel tijd kwijt met het uitzoeken van productgegevens en in het bedienen van de klanten. Aan Devesti werd deze uitdaging voorgelegd en mochten we een technisch platform ontwikkelen om Red Orange Industry te ontzorgen.

Opgeleverd

Maatwerk oplossing

Samen met de klant is er een strategisch plan opgesteld waarin dit project in detail is uitgewerkt. We hebben gekeken naar de vraag van de klant, en hoe maatwerk software het antwoord kan zijn. 

Alle data die Red Orange Ontvangt is verwerkt in Excel bestanden. Het is van belang dat deze grote bestanden ingelezen worden zodat de data gebruikt kan worden. Dit hebben we verwerkt in het backoffice systeem dat is ontwikkeld. Hiermee kan elk Excel bestand worden uitgelezen en opgeslagen. 

De productdata wordt vervolgens opgeslagen en kan gebruikt worden. Om de zakelijke markt te bereiken heeft Devesti een webshop ontwikkeld dat gekoppeld is aan deze backoffice. Geregistreerde bedrijven kunnen vervolgens met speciale prijzen de producten inkopen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Wacht niet langer en bel

Werk slimmer en sneller

Dit kunnen wij voor jou doen

Slim software nabouwen

Afgestemd op de behoeften van jouw onderneming

Klantportal

Geef je klanten een veilige online omgeving om in te werken.

Excel ombouwen naar app

Neem afscheid van oude complexe excelsheets.

Maatwerk Software

De oplossing voor elke uitdaging.

Webshop laten maken

Kies het juiste platform om jouw product bij de klant te brengen.

Website maken

Profesionele website afgestemd op jouw onderneming.

geïnteresseerd in onze oplossingen?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Wacht niet langer en bel naar 06 - 38 30 77 29 voor een gratis intake gesprek bij jou op locatie.

small_c_popup.png

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Wij komen vrijblijvend langs op locatie om dit te bekijken