Maatwerk Camping Beheer module

Camping Wildzoom

Doordat elke onderneming uniek is, is de werkmethodiek ook overal anders. Wil je een proces optimaliseren binnen jouw onderneming, dan is maatwerk de beste oplossing. 

Over Camping Wildzoom

Camping Wildzoom is een mooie camping op de Veluwe. Met 25 ruime campingplaatsen is Camping Wildzoom uitermate geschikt voor een rustige en ontspannen verblijf. De camping is dichtbij de natuur waar vele vogels, herten en zwijnen wonen. Zo wordt je elke dag uitgerust wakker alsof je al weken op vakantie bent.

De vraag

Camping Wildoom heeft heeft 25 plaatsen en bezoekers kunnen via de website een plaats boeken. Daarnaast komen veel bezoekers overdag langs om ter plaatse te boeken. Het was voor de onderneemster niet goed te zien welke plaatsen al bezet waren en hoe lang de plaatsen bezet zijn aan de balie. Aan ons de vraag om dit inzichtelijk te maken.

Opgeleverd

Maatwerk oplossing

Een kwalitatief WordPress module waarmee de klant gemakkelijk bezoekers kan indelen op camping plaats. Op elk moment kunnen de beschikbare plaatsen weergegeven worden. Bezoekers die ter plaatse langskomen kunnen ook in de maatwerk module gezet worden. 

Camping plaatsen worden automatisch vooraf ingevuld bij het boeken en indien gewenst kan de bezoeker een voorkeursplaats opgeven. De onderneemster kan gemakkelijk een agenda zien waarin alle bezoekers worden weergegeven.

Na de oplevering komt de onderneemster regelmatig met nieuwe vragen voor functionaliteiten. Doordat de maatwerk module is opgebouwd volgende de juiste standaard, kunnen nieuwe functionaliteiten naadloos worden geintegreerd.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Wacht niet langer en bel

Werk slimmer en sneller

Dit kunnen wij voor jou doen

Slim software nabouwen

Afgestemd op de behoeften van jouw onderneming

Klantportal

Geef je klanten een veilige online omgeving om in te werken.

Excel ombouwen naar app

Neem afscheid van oude complexe excelsheets.

Maatwerk Software

De oplossing voor elke uitdaging.

Webshop laten maken

Kies het juiste platform om jouw product bij de klant te brengen.

Website maken

Profesionele website afgestemd op jouw onderneming.

geïnteresseerd in onze oplossingen?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Wacht niet langer en bel naar 06 - 38 30 77 29 voor een gratis intake gesprek bij jou op locatie.

small_c_popup.png

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Wij komen vrijblijvend langs op locatie om dit te bekijken