Maatwerk Crowdfunding platform

Livingstone Reizen

Doordat elke onderneming uniek is, is de werkmethodiek ook overal anders. Wil je een proces optimaliseren binnen jouw onderneming, dan is maatwerk de beste oplossing. 

Over Livingstone Reizen

Livingstone verzorgt werkvakanties naar het 3e wereldlanden om daar te helpen bij het opbouwen van scholen, waterputten, onderwijs en nog veel meer. Via verschillende touroperators worden de vliegtickets geregeld en de groepen krijgen training voordat ze op reis gaan.

De vraag

Om de gemeenschap van elke reiziger meer te betrekken bij de werkvakanties en het mooie werk wat uitgevoerd wordt, wilt Livingstone een crowdfunding platform waarin elke reiziger zijn werkvakantie bij elkaar kan sponsoren. Livingstone wilde een eigen platform zodat dit volledig geïntegreerd kon worden in de huisstijl, website en visie.

Opgeleverd

Maatwerk oplossing

We hebben een stabiel maatwerk platform ontwikkeld in nauwe samenwerking met Livingstone. Door gebruik te maken van correcte database schema’s en geoptimaliseerde PHP code is het platform heel snel en kunnen vele duizenden reizigers tegelijk gebruik maken van het platform. 

Elke reiziger heeft een eigen sponsorpagina waar ze zelf sponsoracties, nieuws en informatie kunnen delen. Via het platform kan er direct gesponsord worden en ziet een bezoeker duidelijk hoe ver de reiziger is met zijn sponsorbedrag. Wanneer de sponsor een nieuwsitem plaats, wordt zijn netwerk daarvan op de hoogte gebracht.

Een sponsor kan direct de reiziger sponsoren middels een koppeling met de betaalprovider Mollie. De sponsor kan kiezen uit een drietal vooraf ingevulde bedragen (5, 10, 15 euro) maar kan ook een eigen bedrag invullen.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Wacht niet langer en bel

Werk slimmer en sneller

Dit kunnen wij voor jou doen

Slim software nabouwen

Afgestemd op de behoeften van jouw onderneming

Klantportal

Geef je klanten een veilige online omgeving om in te werken.

Excel ombouwen naar app

Neem afscheid van oude complexe excelsheets.

Maatwerk Software

De oplossing voor elke uitdaging.

Webshop laten maken

Kies het juiste platform om jouw product bij de klant te brengen.

Website maken

Profesionele website afgestemd op jouw onderneming.

geïnteresseerd in onze oplossingen?

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen? Wacht niet langer en bel naar 06 - 38 30 77 29 voor een gratis intake gesprek bij jou op locatie.

small_c_popup.png

Wil je weten wat wij voor jou kunnen doen?

Wij komen vrijblijvend langs op locatie om dit te bekijken